Palvelut taloyhtiöille

Taloyhtiön isännöitsijän ja asukkaiden välisessä kanssakäymisessä rappukäytävien ja yleisten tilojen siisteys on varmasti yksi suurimmista keskustelun aiheista.

Huolehdimme, että tilojen puhtaanapito on asianmukaisesti hoidettu, sovitusta siivousrytmistä pidetään kiinni ja sairastuneen työntekijän tilalle lähetetään aina toinen työntekijä.

Toteutamme vuosittain asiakastyytyväisyyttä mittaavan laajan kyselyn, jonka vastaukset analysoimme ja kommentit sekä ehdotukset otamme huomioon siivouksen laadun perustana. Palaute on jo useiden vuosien ajan ollut erittäin positiivista.

Class Image
Class Image
Class Image
Class Image
Class Image
Class Image

”Ainoatakaan valituksen sanaa en ole kuullut asukkailta, eli tyytyväisiä ollaan. Porraskäytävien siivouskertojen harventaminen ei ole vaikuttanut vaan yhtä puhdasta on ollut.”
Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

”Työt tehdään tehokkaasti ja asiakasta tyydyttävällä, erinomaisella huolellisuudella. Ei ole tarvetta jakaa ensimmäistäkään risua. Ruusuja sen sijaan voisi antaa enemmän kuin syliin mahtuu. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet näin hyvän siivousfirman ja henkilön hoitamaan kiinteistöämme. Pitäkää taso, niin hyvä tulee.”
Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

”Työnjälki on kiitettävää ja yhteydenpidot isännöitsijään peruspesujen osalta aivan mahtavaa!!!!”
Taloyhtiön Isännöitsijä

Pyydä tarjous!

Soita
010 3200 730

ja sovitaan
tilojen kartoitus.