Palvelut yrityksille

Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Ammattitaitoinen ja kokenut työnjohtomme arvioi asiakkaamme siivoustarpeen ja kartoittaa kaikki siivoukseen liittyvät toiveet ja odotukset. Olemme osa asiakkaan arvoprosessia ja tähtäämme erinomaiseen asiakaskokemukseen.

Uuden siivouskohteen käynnistämme henkilökuntamme kohdekoulutuksella ja aloitusvaiheessa olemme tiiviissä kanssakäymisessä asiakkaamme kanssa. Toimistot, erikoismyymälät, tuotantotilat ja -laitokset, liikekiinteistöt, asiakaspalvelu- ja tapahtumatilat, kulttuuri- ja liikuntatilat ovat tyypillisiä siivouskohteitamme. Meistä saat pitkäaikaisen, ammattitaitoisen ja luotettavan yhteistyökumppanin. Tarjoamme myös yksittäisiä kertaluonteisia siivouspalveluja yrityksille.

Image
Image
Image
Class Image
Class Image
Class Image

”Siistijämme on ihana ihminen, jonka kanssa on mukava vaihtaa muutama sana työn lomassa. :)”

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti siihen, kuinka viesteihin reagoidaan nopeasti.” Toimistokohteen asiakas

”Luotettava kumppani. Kiitokset tästä vuodesta.” Toimistokohteen asiakas

”Siivoustyöntekijänne meidän työpaikallamme on huippu hyvä. Asenne ja ammattitaito kohdallaan.” Teollisuuskohteen asiakas

”Meille tärkeintä on, että voimme luottaa. Luottaa siihen, että työ tehdään hyvin. Ja luottaa siihen, että jos huomautettavaa on, siihen suhtaudutaan rakentavasti. Pirkka Cleanin kanssa yhteistyö on toiminut aina tehokkaasti ja rakentavasti.”
Kirsi Olden, TJ, Tamrex.

Pyydä tarjous!

Soita
010 3200 730

ja sovitaan
tilojen kartoitus.